Det är ingenting konstigt eller ovanligt med att man ibland kan känna sig lite nedstämd och trött och inte riktigt veta vart man är på väg i livet. När man bara står och stampar och varken kommer framåt eller bakåt och bara är precis där man är. För att man ska kunna göra någonting åt de där tankarna och vända dem till det positiva istället för det tråkiga och negativa så kan du vända dig till Kognitiva PT och få hjälp genom samtal med en samtalsterapeut utanför Vasastan.

Kognitiva PT är en mottagning som varit öppen ett bra tag och som har otroligt duktiga terapeuter och psykologer som kan hjälpa dig att finna rätt väg i livet. Kanske strävar du efter att komma framåt, uppåt eller att vara kvar där du är men att trivas med det. Är det fallet så kan du genom samtal med just en samtalsterapeut få klarhet kring vad det hela innebär för dig och vilket av det som gör att du kan känna dig trygg.

Att gå och prata med en vilt främmande person, en samtalsterapeut som man aldrig träffat tidigare, och berättar om alla ens problem och djupaste jobbigaste känslor och tankar kan vara skrämmande. Men ofta så släpper det när man väl börjar att prata och då känns det sen ofta betydligt bättre. Det blir ett visst lugn i att veta att personen man delar med sig av informationen av till på Kognitiva PT inte får delge den vidare heller. Och att man kan vara helt säker på deras tystnadsplikt.