Jag tycker om att ha en fin bil, det är inte därför jag är så dålig på bilvård, utan bara det att jag glömmer av att tvätta den. Vet att jag borde göra det oftare, för att allt jag behöver göra är att åka förbi Bilvårdshallen Dalarna och lämna in den för bilvård och sen komma tillbaka en timma senare och hämta den igen, men det blir inte av.

Tror bara att det är lite sån jag är. Jag har mycket att göra och mycket som jag egentligen behöver ordna med men så blir det bara inte av att jag gör det. Trots att jag skriver upp det och verkligen försöker komma ihåg och få tid över för att göra det så missas det och så kommer jag på det först på kvällen eller på morgonen när jag inte har möjligheten att åka förbi Bilvårdshallen Dalarna och sen när jag faktiskt har tid så är minnet av bilvården som ska göras ett minne blott.

Tror att jag borde skriva in det som en påminnelse på mobilen egentligen. Känns lite som att det kanske är det enda sättet för hur jag faktiskt ska kunna komma ihåg att göra det. För även om det inte är superstressigt så är det verkligen aktuellt för mig att lägga tid på att ta hand om min bil lite så att det inte riktigt är så smutsig som den är nu. För just för tillfället är det lite för mycket.

Får se till att sätta en påminnelse nu och sen åka förbi Bilvårdshallen Dalarna redan imorgon och lämna in bilen på bilvård direkt efter jobbet. För nu är det faktiskt dags att den där biltvätten blir gjord.