Att jobba på kontor har både sina fördelar och sin nackdelar. Så här på vinter så är det skönt att slippa ha ett jobb där jag måste vara utomhus i kylan och snön, men det är samtidigt lite synd att man sitter stilla hela dagarna och inte kan röra sig så mycket. En av nackdelarna, som jag märker av, är att jag blir väldigt stel i axlarna. Och även fast jag försöker att gå på massage och att sträcka på mig under dagen och sitta rakt så tycker jag att jag får väldigt dålig hållning. För jag hade väldigt bra hållning när jag började på jobbet men sen har det bara blivit värre. Och jag går som sagt på massagebehandlingar för att mjuka upp mina stela axlar och nacken men det hjälper inte helt. Borde väl gå på behandlingarna oftare men då blir det väldigt dyrt.

Nu såg går jag på massage hos Fajn Spa & Massage ungefär en gång i månaden och jag vet att jag nog egentligen snarare borde gå dit varannan vecka eller åtminstone var tredje men det har bara inte blivit av. Har blivit lite för lite mer träning på det sista nu också, så kanske borde se till att försöka få till lite mer träning. Men det är inte så lätt. Är trött när jag kommer hem från jobbet och så är det fortfarande ganska mörkt ute om kvällarna och då känner jag inte för att ta mig ut och gå till gymmet. Inte för att ta promenader heller, får försöka att gå på det sen när det blir lite finare och lite mer vårigt ute istället.

Dessutom ska jag fortsätta att gå på mina massagebehandlingar på Fajn Spa & Massage, för det tänker jag verkligen inte sluta med. De behöver jag, vet inte hur ont jag skulle ha i axlarna och kroppen utan dem.