Det är tråkigt att städa, så mycket mer kan man inte säga om det. Det är inte lätt att ta tid från annat som är roligare och försöka sig på städningen, men det blir samtidigt lite av ett måste. För enda lösningen på städproblemet, om man verkligen inte vill göra det själv är att anlita en städfirma och även det är lite onödigt för det finns så mycket annat som man tycker att man kan göra istället. För städningen behöver göras av någon, för det går inte att leva i en stökig soptipp där det inte har dammats eller dammsugits på flera veckor. Då får man helt enkelt lägga undan lite mer pengar på att anlita en städfirma, exempelvis MB Clean.

Jag brukar sköta städandet på egen hand, för det mesta. Men det händer faktiskt ibland att jag verkligen inte orkar och speciellt om vi ska ha över folk för en fest eller något och jag ska fixa med en massa annat också att jag ringer till MB Clean och ber dem att skicka över sina städare för att städa åt oss istället. Tycker att de gör riktigt bra jobb och jag måste säga att de har bra priser också. Priserna är så pass bra också att det faktiskt blir ganska fördelaktigt att se till att få hjälp med städtjänsterna.

Valet av MB Clean som städfirma tycker jag att fler borde göra för att det är väldigt skönt att få hjälp med städningen och så underlättar det vardagen väldigt att kunna göra och planera in andra saker utan att få dåligt samvete för att man inte städar.