En samtalsterapeut har tystnadsplikt så de är perfekta att gå till när du känner att du vill prata med någon för att reda ut dina jobbiga tankar men inte vill att det ska spridas vidare till någon annan. Att prata med vänner i all ära men det är inte alltid det hjälper och då kan det bli väldigt mycket bättre tillsammans med en professionellt samtalsterapeut. Någon som är utbildad för att kunna tolka och förstå dina tankar och som kan ge dig råd kring hur du behandlar de negativa tankarna och ersätter dem med andra mer positiva.

Är det så att du känner att du vill lägga mer tid på något annat än bara på dig själv och försöka få samtalet att fokusera på något annat så kan du det också. De på PS Samtalsterapeut har samtalsterapeuter som finns till hands för dig. Målet är att de ska kunna hjälpa dig att komma dit du önskar och att du på så sätt ska kunna uppnå så väldigt mycket mer.

Du kanske vill prata om dina känslor eller bara ha någon att prata om vädret med för att det är det som får dig att må bättre och då kan det mycket väl vara det som du väljer att fokusera på och vara det som du behöver för att må bra. Den enda som vet vad du behöver och som egentligen vet vad som rör sig i ditt huvud är du. De på PS Samtalsterapeut kan bara försöka att förstå sig på det utifrån det som du berättar.